KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE ZKT ENTHOUSIASTE ONDERNEMER!

Wens je als ondernemer of bedrijf  de stad nog een beetje mooier, bruisender en aangenamer te maken? En ook jouw commerciële activiteiten of kantoor verder te laten groeien en bloeien op een aangename toplocatie in Antwerpen? Ook dan biedt Rijnpoort bijzondere opportuniteiten met multifunctionele retail- of kantoorruimtes op een unieke ligging.  

INSPIRERENDE PLEKOM TE WERKEN

Rijnpoort omvat naast 110 stijlvolle appartementen ook 5 multifunctionele handelsruimtes of kantoren die casco worden opgeleverd en naar wens kunnen worden ingericht. De commerciële panden op het gelijkvloers hebben een oppervlakte van respectievelijk 350 m² (verkocht), 308 m² (verkocht) en 391,5 m² (verkocht). Op de eerste verdieping zijn er twee kantoorruimtes: een kantoor van 604 m² (verkocht) en een mooie ruimte van 763 m² die zowel aansluiting vindt bij de straatkant als de unieke en zonnige daktuin. Een inspirerende plek om te werken en te ondernemen. Update: nog slecht één kantoor-/praktijkruimte van 763 m² op de eerste verdieping beschikbaar.

INVESTEERIN DE TOEKOMST

Investeren in Rijnpoort is investeren in de toekomst van je bedrijf of winkel. Het architecturale gebouw is gelegen tussen het beroemde historische centrum en het trendy Eilandje. Met de Schelde, de jachthaven, het MAS en  het nieuwe havenhuis vlakbij is er in deze recent opgewaardeerde buurt veel passage gegarandeerd.

Parking voor 34 auto's, voorbehouden voor de retailunits en kantoorruimtes op het gelijkvloers. Ook handig: Rijnpoort bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het Centraal Station en heeft A-Velo deelfietsen voor de deur.


Casco opgeleverd

Vernieuwde buurtaanleg

Groene binnentuin

Station 5 min.

MAS 6 min.

ONTDEK DEZE KANTOOR- EN WINKELRUIMTESIN HARTJE ANTWERPEN

Meer info?  info@fidesinvest.be  -  03 232 54 00  -  maak hier rechtstreeks een afspraak.  Ontdek het aanbod ook op Immoweb.