Events

RIJNPOORT NIEUWBOUWZONDAG

Zondag 24 oktober vanaf 10u

Op Nieuwbouwzondag opent Rijnpoort zijn deuren. Ontdek de instapklare, luxueuze en instapklare Metropolitan appartementen met zicht op de grandeur van Antwerpen. Exclusief wonen, op het ritme van de stad. Enkel na afspraak via info@fidesinvest.be.

Programma

Tijdens deze nieuwbouwzondag bieden we de gelegenheid om dit bijzondere woonproject vrijblijvend te bezichtigen. Ervaar de grote en lichtovergoten ruimtes, de riante terrassen én de zonnige gemeenschappelijke binnentuin die de groene rust tot zeer dichtbij brengt.

Je bent vrij om verschillende volledig ingericht Metropolitan appartement te bezoeken. Indien gewenst, staan we ter beschikking voor een persoonlijk informatiegesprek. We beperken het aantal bezoekers om alles aangenaam en veilig te laten verlopen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de plannen van Zilverkwartier, het Fides-project in Berchem, in te kijken. We staan klaar voor bijkomende informatie.

Wanneer?
Zondag 24 oktober 2021 vanaf 10u

Waar?
Rijnpoort
Stijfselrui 48
2000 Antwerpen

Hoe?
Stuur ons een mailtje op info@fidesinvest.be.
Daarna contacteren we jou om een gepast moment te reserveren.

Wees er als eerste bij en schrijf je snel in voor de Rijnpoort Nieuwbouwzondag! 

Liever een persoonlijke afspraak op een ander moment? Aarzel niet ons te contacteren: info@fidesinvest.be – t 03 232 54 00